"Ovaj grad u Srbiji ukrašen je najlepšim ženama": Amerikanac oduševljen našom zemljom, održao čas istorije mnogima
Aron Palasios, Foto: Aaron Palacios Rebel/TikTok

amerikanac o srbima

"Ovaj grad u Srbiji ukrašen je najlepšim ženama": Amerikanac oduševljen našom zemljom, održao čas istorije mnogima

U komentarima su mu se Srbi još jednom zahvalili na toplim rečima, uz mnogobrojne pozive da ponovo poseti Srbiju

Objavljeno:

"Brate, kako toliko voliš Srbe i Srbiju?", glasi pitanje koje je Amerikancu Aronu Palasosu, postavio "naš" momak i na koje je dobio i više nego predivan odgovor.

Kao veliki ljubitelj Srbije, srpske istorije i našeg naroda, Aron Palasios, Amerikanac koji na svom TikTok profilu možda na najbolji način predstavlja našu zemlju i ne krije da je zaljubljen u nju, još jednom je na istoj društvenoj mreži otkrio zašto stvarno voli Srbiju.

"Znaš kako kažu, lepota je u oku posmatrača? To je subjektivno. Ali ljubav, ljubav je stvarna i uvek je u srcu. I znaš šta je zanimljivo, ti u stvari znaš odgovor na moje pitanje. Pomisli na svoju porodicu i svoju tradiciju.

Slava, to je predivna tradicija pravoslavnih Srba, gde oni slave svog sveca zaštitnika. I na svu sreću, imao sam prilike da prisustvujem jednom takvom slavlju i bio sam oduševljen", rekao je Aron pa onda dodao šta je to što ga je sledeće kupilo kada je naša zemlja u pitanju:

"Sada razmisli o svom srpskom jeziku i koliko je bio uticajan na Balkanu. Čak i vaši neprijatelji pričaju srpskim jezikom...

@aaronpalaciosrebel Replying to @DON VIDA there are many reasons why i love Serbia and the Serbs 🇷🇸❤️ #serbia #srbija #belgrade #serbian #serbiantiktok ♬ sonido original - Luis Jonathan

"Srpkinje - pravo remek-delo"

Takođe, kako sam veći deo vremena u Srbiji proveo u Beogradu dozvoli i ovo da ti kažem- to je grad koji je ukrašen najlepšim stvorenjima na svetu. Kad kažem ovo, mislim na Srpkinje. Svaka ulica, svaki dom ili bilo koja druga lokacija je momentalno remek-delo kada Srpkinja stoji na njemu".

Ovde se Amerikanac nije zaustavio pa je svoj niz zašto voli Srbiju završio sledećom rečenicom.

"Kao pojedinci i kao društvo, mi svi skup svega što smo doživeli, i dobro i loše. Uvredljivo je demonizovati državu sa tako bogatom i dugom istorijom na osnovu rata iz 90-ih godina, gde su i sami Srbi bili žrtve", naveo je on.

U komentarima su mu se Srbi još jednom zahvalili na toplim rečima, uz mnogobrojne pozive da ponovo poseti Srbiju. On je sa radošću prihvatio poziv, obećavši da će se vratiti.

Bonus video:

01:35

U SRBIJI PRONAŠAO SVOJU ZEMLJU IZ SNOVA: Amerikanac ODUŠEVLJEN našom hranom i rakijom REŠIO da ostane ZAUVEK (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Blic/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.